Over ons

Over Ons

Het vinden van de beste oplossingen voor vragen op financieel gebied. Dat is waar ik Maurice Ebbers, eigenaar van EFD Financieel Advies voor sta.

Zo kan ik je helpen bij het vinden van de juiste hypotheek of financiering. Maar denk ook aan een goede financiële planning, verzekeringen of aankoopbegeleiding.

Bij mij staat de cliënt altijd centraal. Jij hebt de leiding in het proces en ik ben er om jouw zorgen uit handen te nemen. Leg je financiële vragen aan me voor en ik kom met oplossingen die voor jou werken.

Al vele jaren werk ik in de financiële branche, maar sinds 2007 doe ik dat als zelfstandige onafhankelijke adviseur. Door die ervaring ben jij er zeker van dat ik weet waarover ik praat en dat je op mijn advies kunt bouwen. De onafhankelijkheid garandeert dat je ook echt de oplossing krijgt aangeboden die voor jou het beste is. Wel zo eerlijk en een prettig idee.

Om mijn kennis en ervaring te onderstrepen ben ik een Erkend Hypothecair Planner, aangesloten bij NVHP, KiFiD en Stichting Erkend Hypotheekadviseur. Dat biedt zekerheid en vertrouwen.

logologo-sehlogo_kifid

'Profiteren van mijn ervaring? Neem contact op en we bespreken wat ik voor je kan betekenen. Geheel vrijblijvend natuurlijk!'

divider
maurice-over-ons

Maurice Ebbers

Founder

Oplossingsgericht denken dat is wat ik doe. Gesteund door uitgebreide kennis en jarenlange ervaring kan ik jou oplossingen bieden, voor je financiële vragen, die echt bij jou passen. Dat doe ik geheel onafhankelijk, zodat je weet dat je me kan vertrouwen. Cliënten omschrijven mij als betrokken, deskundig, betrouwbaar en vriendelijk. Dat wil ik ook jou graag laten ervaren.